Om oss

Välkommen till Solida Energi, din lokala solcellsinstallatör i Mälardalen! Vi är specialiserade på alla typer av solcellsinstallationer för villa, företag, lantbruk och bostadsrättsföreningar. Som din trygga och flexibla solpartner utför vi totalentreprenad och fokuserar både på de små detaljerna och den stora helheten.
Med många års erfarenhet och alla nödvändiga tillstånd och försäkringar kan du känna dig trygg när du väljer Solida Energi som din partner. Vi har egen anställd och utbildad personal, vilket garanterar hög kvalitet och professionalism i varje steg av processen.
På Solida Energi har vi ett personligt engagemang och en lokal närvaro i Mälardalsregionen. Vi erbjuder spetskompetens och skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder att producera sin egen el som är bättre både för miljön och plånboken.
Som registrerat aktiebolag med F-skattsedel erbjuder vi nyckelfärdiga solcellsanläggningar i hela Mälardalsregionen. Vi förstår att varje kund är unik och därför anpassar vi alltid våra lösningar efter kundens specifika behov.
Vi på Solida Energi har lång erfarenhet och expertis inom solenergiområdet och våra skräddarsydda lösningar är pålitliga, effektiva och kostnadseffektiva. Vi strävar alltid efter att säkerställa högkvalitativa produkter och exceptionell service före, under och efter installationen.
Sammanfattningsvis, om du letar efter en pålitlig och erfaren solpartner i Mälardalsregionen, välj Solida Energi. Vi är engagerade i att hjälpa dig producera din egen el och bidra till en renare och mer hållbar framtid.